Autor: Informer.rs

15.07.2023.

10:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Najtačniji ljubavni horoskop do 22. jula! Bikovi priželjkuju nešto novo, Vage imaju više simpatija, a evo ko ima sreće u ljubavi

OVAN

U povoljnijem ste periodu za ljubav. Izašli ste iz faze u kojoj ste bili nervozni i previše napadni i ušli u jednu u kojoj ćete redovno imati prilike da uživate u društvu osoba koje vam se dopadaju. Ako ste sami, to će vam omogućiti da nađete ljubav i promenite svoj status.

BIK

Možda ćete osetiti da je vaš ljubavni život postao monoton ili na izvestan način blokiran. Želećete da doživite nešto novo i svakako ćete imati prilike da upoznate ili provodite vreme sa više dopadljivih osoba, ali ništa od toga neće otići onoliko daleko koliko biste vi želeli.

Informer

BLIZANCI

Prijatna dešavanja će se naredne nedelje uglavnom zbivati na poslu, a tamo ćete i stupiti u kontakt sa nekim privlačnim osobama. Zbog toga je moguća afera ili flert sa nekim s kim radite ili koga ste upoznali preko posla.

RAK

U ovom periodu ćete biti neobično verbalni u iskazivanju svoje naklonosti, što će imati dobar odjek kod partnera ili bilo koje osobe koja vam se dopada. Moguće je da ćete na neki vrlo javni način pokazati da vam je stalo.

LAV

Izgleda da ćete naredne nedelje biti pozvani na neki događaj ili mesto zabave, gde ćete se sjajno provesti i privući mnogo pažnje. Vaš šarm, otvorenost za komunikaciju i nova poznanstva stvoriće vam prilike za ljubav.

Informer

DEVICA

Može se reći da će vas ove nedelje pratiti sreća. Nakon dužeg perioda nestabilnosti konačno ćete doći u situaciju da uživate i budete zadovoljni time kako izgleda ili šta obećava vaš ljubavni život. Svakako je moguće i da započnete ljubavnu vezu.

VAGA

Vas u poslednje vreme, pre svega, interesuje da flertujete i razgovarate sa osobom koja vam se dopada. Vaših simpatija može biti i više, a interakcije će se obično održavati na površnom nivou i svoditi na komunikaciju.

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete biti skloni platonskim vezama i vezama na daljinu. Planetarni tranziti naglašavaju mogućnost da vaš ljubavni život poprimi upravo takvu formu. Moguća je i tajna veza ili afera, kao i tajna simpatija.

Informer

VODOLIJA

U narednom periodu više nećete imati toliki broj prilika, niti će naredna nedelja biti na isti način bitna za vaš ljubavni život. I dalje je prisutna strast u vašem odnosu, ali nešto manjeg intenziteta. To je dobro jer će doneti izvesnu stabilnost.

RIBE

Dosta ste povučeni, pogotovo u poslednje vreme, zbog čega nemate mnogo prilika da nađete ljubav. Moraćete da aktivno pokušavate i da izlazite među ljude, jer to je jedini način da uvećate svoje šanse.