Autor: Informer.rs

22.07.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 22. jul! Blizanci će imati dobru komunikaciju sa partnerom, a evo ko će doživeti neočekivanu promenu

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Na mestu zabave ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Nećete se previše baviti poslom, jer ćete uglavnom biti koncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Bićete otvoreniji i jasniji pri izražavanju emocija, što će povoljno uticati na ljubavni život. POSAO: Bićete nezadovoljni uslovima rada i uopšte onim što radite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Napredak uz pomoć prijatelja ili društvenih veza, posebno ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Prehlada.

Informer

RAK

LJUBAV: Umete da se durite kada mislite da vam je bliska osoba uskratila ono što smatrate da vam pripada. POSAO: Imaćete potrebu da se kreativno izrazite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

LAV

LJUBAV: Vaša harizma i privlačnost će biti upadljiviji i primećeniji. POSAO: Bićete vrlo kreativni, a posebno je moguć uspeh ako se bavite lepotom, negom i umetnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Razmišljaćete i teoretisati o ljubavi, a potpuno ste nespremni za bilo kakvu konkretnu akciju. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko koga ste tek upoznali ili neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete imati problema sa porodičnim biznisom ili u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. Moguće su i kadrovske promene. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam biti dosadno u vezi, jer će se vaš urođeni avanturizam probuditi. POSAO: Možete doživeti promenu koja će vas potpuno iznenaditi. ZDRAVLJE: Povreda.

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače i skloni flertu. POSAO: Dobar period za posao, u kome je vaš radni elan na visokom nivou, ali vodite računa da se ne preforsirate. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Stabilnost, što je dobro za one koji su već u vezi. POSAO: Moguća je finansijska dobit i napredak, možda i neki neočekivani dobitak ili pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

RIBE

LJUBAV: Impresioniraće vas nečije sposobnosti, što će biti dovoljno da se zainteresujete za tu osobu. POSAO: Previranja i moguće neprijatne promene ili neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.