Autor: Informer.rs

22.07.2023.

12:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za 15.11.

Svaka Škorpija, a pre svega dupli pripadnik ovog znaka, treba da vodi računa o urogenitalnim organima. To je najslabija tačka što se zdravlja Škorpija tiče.

Kao podznak Škorpija, ovaj horoskop tokom života imaće osetljivo grlo, ali su moguće i razne kostobolje zbog Venere u Jarcu. U pojedinim slučajevima treba voditi računa o bubrezima, jer je ipak Venera vladar šestog polja.

Kod znaka i pdoznak Škorpije mnogo toga ide i psihosomatski, jer je to znak koji mnogo toga zadržava u sebi tokom života, pa je ova kombinacija znaka i podznaka zapravo sam sebi najveći neprijatelj što se tiče zdravlja. Ali isto tako, Škoprija ima veliku moć regeneracije koja im dozvoljava da se izdignu iz najtežih situacija.

Informer

Što se tiče ljubavi i emotivnog partnera, horoskop koji gledam ima zanimljivu poziciju Venere i Meseca, jer je planeta ljubavi u Jarcu, a Mesec u Raku.

Venera u Jarcu je suzdržana i na neki način proračunata. Teško se prepušta emotivno, odnosno bar tako izgleda na prvi pogled. Mesec iz Raka je sa druge strane emotivan i previše, pa imamo sliku osobe koja se stalno bori između razuma i osećanja. Dakle, na prvi pogled može da deluje kao da ne oseća mnogo toga, a unutar sebe krije čitav svet.

Ovo je horoskop osobe koja u životu može da ima partnera sa kojim će sarađivati i kada su finansije u pitanju. Saturn u polju braka može da uslovi partera sa razlikom u godinama.