Autor: Informer.rs

22.07.2023.

14:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za datum 31. 03.

Kao Ovan, podznak Devica, gledano u poslovnom smislu, ova natalna karta ima odlične predispozicije za bavljenjem bilo kakvim javnim poslom. Ili dobijanja vida popularnosti na osnovu profesije u određenim godinama života.

Ako posmatramo trenutnu poziciju planeta, Saturn boravi u šestom polju posla , pa situacija u poslovnom smislu nije stabilna, a teški periodi za posao su bili u martu i aprilu. Zbog toga je prisutan osećaj da je potrebna promena. 

Septembar, novembar i decembar nisu dobri za promenu posla, tako da je bolje sačekati sledeću godinu nego napraviti pogrešne poteze u afektu. 

Informer

Kako šesto polje predstavlja i zdravlje, treba voditi računa u sebi u intervalu od narednih godinu dana. Saturn može da aktivira hronične bolesti i slabe tačke koje nas podsećaju da treba da vodimo računa o sebi.

Slabe zdravstvene tačke ovog horoskopa su genitalni organi, hormonski problemi, bubrezi i cirkulacija. Zbog podznaka Device, stomak će uvek biti osetljiv.

Kada je u pitanju partnerstvo, u ovom horoskopu postoji predispozicija za više od jednog braka, odnosno više od jednog zajedničkog života. Zapravo je "kvaka" u tome da je zajednički život možda idealnije rešenje od klasičnog braka.