Autor: Informer.rs

29.07.2023.

08:33

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za Riba zvana Vanda (14. 03)

Kao pripadnik znaka Riba od marta 2023. godine ušla si u bitan Saturnov ciklus promena koji će trajati do 2026. godine kada ćeš potpuno emotivno da se promeniš.

Ako je sat vremena rođenja tačan, onda se vidi da je mart mesec već bio turbulentan kada je partnerstvo u pitanju. Vladar tvog polja partnerstva u natalnoj karti je Saturn, što ukazuje na uspone i padove, ali i potencijalna zahlađenja u odnosu jer Saturn trenutno ide unazad.

Dobro je što je on stariji od tebe jer je bitno da, pošto si podznak Rak, partner bude uvek oko šest godina mlađi ili stariji.

Informer

Treba da znaš da će septembar i oktobar biti izazovni kada je veza u pitanju jer ćeš se brzo hladiti, a menjati emotivno. Kada se posmatra 2024. godina ona je možda odlučujuća jer ćeš doneti racionalne odluke kada je ljubav u pitanju. Ukoliko bi se odlučila na zajednički život, to može da bude odnos sa puno obaveza i odgovornosti, a manje strasti i romantike.

A sa druge starne možeš da doneseš finalnu odluku o prekidu jer si se emotivno skroz promenila.

Mislim da je kombinacija tvog znaka i podznaka mnogo bolja za zajednički život nego za klasičan brak. U narednih godinu dana će biti više razmišljanja o proširenju porodice.