31.07.2023.

06:45

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 31. jul! Devicama će se svideti neko stariji, Škorpije u kreativnoj blokati

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Privlačićete pažnju, ali će vaše neraspoloženje upropasti moguće prilike. POSAO: Problemi će se isprečiti vašem uspehu. ZDRAVLJE: Gastritis.

BIK

LJUBAV: Bićete vrlo romantični i emotivni, ali nećete imati konkretne prilike. POSAO: Mogući finansijski problemi. ZDRAVLJE: Sklonost ka infekcijama.

BLIZANCI

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada mogla bi da uradi nešto što će vas naljutiti. POSAO: Problemi sa nadređenima ili sa institucijama. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

RAK

LJUBAV: Desiće se izvesna stabilizacija u ljubavi, ali bez bitnijih dešavanja. POSAO: Uspeh onima koji rade za strance. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

ljubav

LAV

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko nije pristupačan ili neko s kim možete da imate samo kratku aferu. POSAO: Blagi finansijski oporavak. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je stariji od vas ili neko ko je Jarac ili Vodolija. POSAO: Očekujte manji priliv novca. ZDRAVLJE: Sklonost ka povredama.

VAGA

LJUBAV: Ne očekujte značajan napredak u sferi ljubavi. POSAO: Pomoć prijatelja ili nekih asocijacija kojima pripadate. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Period nestabilnosti polako jenjava, ali se i dalje ne možete nadati nekoj posebnoj sreći. POSAO: Kreativna blokada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Privlačite osobe koje su agresivnije i s kojima je teško ostvariti bilo kakvu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Bićete nezadovoljni čak i ako budete imali nekih prilika. POSAO: Imaćete problema sa podređenima. ZDRAVLJE: Sklonost ka infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete problema ako ste već u vezi, a posebno ako niste. POSAO: Moguć finansijski dobitak, možda na kocki ili igrama na sreću. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE

LJUBAV: Napravićete loš izbor. Moguć fizički kontakt s nekim ko uopšte nije za vas. POSAO: U periodu ste koji zahteva više truda. ZDRAVLJE: Povrede.