Autor: Informer.rs

05.08.2023.

13:16

Foto: Shutterstock

Magazin

Najtačniji ljubavni horoskop do 12. avgusta! Škorpije kriju osećanja, Lavovi flertuju, a evo ko će započeti zajednički život

OVAN

Očekuje vas uzbudljiva nedelja u kojoj ćete imati sreću da sretnete više privlačnih osoba. Bićete okruženi privlačnim i dobro raspoloženim ljudima. Ako ste već u vezi, u narednom periodu u njoj će vladati mnogo bolja atmosfera.

BIK

Naredna nedelja će biti nedelja za uspostavljanje rutine u vezi i za usklađivanje navika i rasporeda između vas i izabrane osobe. Ako ste sami, nije isključena mogućnost da se rodi ljubav, moguće s nekim s kim imate profesionalan odnos.

Informer

BLIZANCI

Ovo je vreme za ljubav za Blizance i posebno one koji imaju taj znak na ascendentu. Bićete raspoloženi za zabavu, veseli i šarmantni. Sve u svemu, bićete srećni jer će vaš ljubavni život savršeno funkcionisati.

Informer

DEVICA

I dalje će ves pratiti sreća kada je ljubav u pitanju, ali ste na samom kraju povoljnog perioda i treba da iskoristite prvu polovinu nedelje za to da pronađete ljubav ako već niste ili da učvrstite postojeću vezi kvalitetno provedenim vremenom sa izabranom osobom.

VAGA

Od ove nedelje ćete biti mnogo otvoreniji u iskazivanju naklonosti i spremni da doživite konkretne pozitivne promene u sferi ljubavi. Vi ste navikli da budete pasivna strana i da kao cvet privlačite svojim čarima dok su drugi ti koji aktivno pokušavaju da vas osvoje.

ŠKORPIJA

Možda će se desiti nešto zbog čega ćete početi da skrivate osećanja. Ako ste u vezi, to može da bude samo zato što ćete razviti romantična osećanja prema nekom drugom. Ne treba pominjati kakve sve probleme to može da izazove.

JARAC

Od naredne nedelje ćete se interesovati za osobe koje vam na neki način mogu proširiti vidike, od kojih možete nešto naučiti. Nebitno je da li je to zbog toga što su to vrlo obrazovane osobe ili što pripadaju nekoj drugoj kulturi.

Informer

RIBE

U narednom periodu ćete imati nešto manje prilika i nešto manje sreće u ljubavi, ali i dalje je povoljan period. Lako možete naći ljubav i ući u neku značajniju vezu. Potrudite se da iskoristite prilike koje se nude, tako što ćete se odlučiti za nekoga i držati se svoje odluke.