Autor: Informer.rs

05.08.2023.

11:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje "sinovi"

Što se tiče starijeg sina koji je Jarac, on će biti pravi predstavnik svog znaka kojem je posao uvek najbitniji. Kao Jarac/ Lav, imaće puno ambicija i u toku života lako može da shvati da je radoholičar.

Ja ne bih brinula za njegov posao, jer od jeseni, pa u toku 29024. godine dolaze odlični periodi za posao koje treba da iskoristi. Smatram da može da ima sa vremenom i rukovodeću poziciju.

Što se tiče braka, problem kod Jarčeva i jeste što su njima finansije i posao prioritet, a ljubav neka poslednja stavka. E sad, on ima šanse za brak ali pošto će biti više od jedne šanse, najbolje bi bilo da ostvari zajednički život umesto potpisa na papiru.

Informer

Partnere će sretati i kroz posao koji bude radio.

A mlađi sin je drugačiji jer je podznak Blizanac, pa mu je druženje najvažnije. Pomalo detinjast, ali vedrog duha, uvek će težiti da bude zanimljiv ljudima u okruženju. Kod mlađeg sina ukoliko proba da se oženi, lako može dođe do razvoda, tako da je savet da prvo proba da živi sa nekim kako ne bi došlo do razočarenja. On će mnogo da se promeni do 2026. godine jer je Saturn u Ribama.

Mlađi sin ima šanse da se zaposli i u drugom gradu.