Autor: Informer.rs

05.08.2023.

08:29

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za "lavicu021"

Što se tiče posla, tvoje šesto polje rada u natalnom horoskopu je u Vagi, a ta Venera nalazi se u četvrtom polju, što ukazuje da bi recimo bavljenje nekretninama bila jedna od mogućnosti za posao.

Treba napomenuti da je i Uran u tvom šestom polju, pa smatram da je posao preko interneta ili da je vezan za nove tehnologie prava opcija za tebe. To može da bude rad na online izdanju nekog sajta, ali i jednostavno rad od kuće, ali preko interneta. Zanimljivo je da Uran u polju posla može da donese i bavljenje astrologijom.

Informer

Tvoj posao dosta treba da bude vezan za kuću, pa su mi zato nekretnine bile prva opcija. Uvek je bolje da radiš nešto gde bi mogla da budeš što više samostalna jer ne trpiš autoritet.

Kraj same 2023. godine, kao i prva tri meseca 2024. godine neće biti dobra za posao, odnosno mogu da ti donesu samo stres i potrebu za brzom promenom. Ali želim da kažem da od juna, pa do kraja 2024. godine dolaze odlični periodi za novac, pregovore i dobijanje željenih šansi. Već i sam maj 2024. godine treba da se koristi za poslovne poduhvate.