Autor: Informer.rs

05.08.2023.

06:37

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 5. avgust! Vodolijama kriza u ljubavi, a evo ko će imati probleme u komunikaciji!

Evo šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za romansu, ali ne i za ljubav. Kratka ili neozbiljna veza. POSAO: Nećete biti u stanju da date svoj maksimum. ZDRAVLJE: Grlobolja i moguća prehlada.

BIK

LJUBAV: Partner će biti nezadovoljan zbog problema iz drugih sfera, ali će se to preliti na ljubavni život. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući nesporazumi s partnerom ili nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete problema u oblasti karijere, pogotovo u kontaktu s ljudima od autoriteta ili institucijama sistema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi i trebaće vam dosta strpljenja ako ste već u vezi. POSAO: Moguće je da će se desiti promene u vašoj karijeri, neke koje nisu poželjne. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Informer

LAV

LJUBAV: Moguć sukob na relaciji partner-prijatelji. Takođe, nećete uspeti da ostvarite planirani izlazak. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada ili s podređenima. ZDRAVLJE: Povreda ili bol u predelu kolena.

DEVICA

LJUBAV: Konfuzna situacija zbog toga što ćete maštati o više različitih osoba. POSAO: Mogući pravni problemi, zbog čega je veoma bitno da poštujete sve zakone i propise pri radu. ZDRAVLJE: Gastritis.

VAGA

LJUBAV: Razvićete romantična osećanja prema nekom iz kruga prijatelja, zbog čega ćete možda biti kritikovani. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati, ali to je samo privremeno. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION

LJUBAV: Može vam se dopasti neko nov ili neko s kim ćete stupiti u kontakt putem interneta. POSAO: Imaćete većih finansijskih poteškoća. Mogući su neplanirani troškovi i kašnjenje u prilivu novca. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za izlazak, ali da ipak nećete imati sreće u ljubavi. Ako ste već u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, dok će vam u isto vreme faliti energije. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

LJUBAV: Problemi u komunikaciji s izabranom osobom usled tehničkih problema. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se na bilo koji način bave transportom. ZDRAVLJE: Moraćete da posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava, ali nećete daleko dogurati kada je u pitanju ljubav. POSAO: Trenutno ste sputani u ovoj sferi i zato ćete možda razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti neraspoloženi. Opterećivaće vas neki problem zbog koga nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Grešićete na poslu, a mogući su i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Bol u leđima.