Autor: Informer.rs

12.08.2023.

13:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za "Boni"

U martu 2023. godine, Saturn, planeta koja dređuje našu sudbinu, ušla je u tvoj znak nakon skoro 30 godina, pa je to taj čudan osećaj koji imaš već mesecima. Sve ide sporije, a i mnogo planeta je retrogradno, pa moraju da se rešavaju i neke stvari iz prošlosti.

Ovo je neki vid čišćenja od starih stvari i ljudi kojima nije mesto u tvom životu. Mars je u Devici, pa si nervozna već nekoliko dana, lako ulaziš u konflikte i nije ti jasno zbog čega su svi sluđeni.

Što se tiče posla, verovatno si već navikla da određene situacije i probleme rešavaš u hodu, jer mnogo toga ide bez plana i ako je sat rođenja tačan mislim da si osoba koja je spremna da ostavi neki posao jer si odlučila tako preko noći. 

Informer

Što se tiče ljubavi, partneri se kod tebe pojavljuju, pa isto tako mogu lako i da nestanu, jer je pozicija planeta takva. Najviše ti odgovaraju osobe koje su nekonvencionalne i ispadaju iz nekih standardnih priča. Takoreći, mislim da će on uvek biti drugačiji od standarda.

Trenutno si u periodu kada primaš pozive iz prošlosti. Neko koga si nekada volela verovatno će hteti da se vrati u tvoj život ali je ovo veoma rizičan period za obnavljanje starih romansi.

Velike promene očekujem kod tebe u 2024. godini, kako na poslovom, tako na privatnom planu.