22.08.2023.

07:07

Foto: Shutterstock

Magazin

Šta podznak otkriva o vama? Škorpije su prava misterija, Device primećuju detalje, a Bikovi...

Podznak govori o vašem prvom utisku na druge ljude, vašem stilu ponašanja, emocionalnim reakcijama i sklonostima.

Evo kako podznak može govoriti o nekome:

Prvi utisak

Podznak često odražava kako drugi ljudi prvo doživljavaju osobu. Na primer, osoba sa podznakom u Ovnu može delovati hrabro i energično, dok osoba sa podznakom u Ribama može izgledati suptilnije i sanjalački.

Informer

Stil ponašanja

Podznak takođe govori o načinu na koji se ponašate u društvu. Na primer, osoba sa podznakom u Blizancima može biti komunikativna i radoznala, dok osoba sa podznakom u Škorpiji može biti tajanstvena i introspektivna.

Emocionalne reakcije

Podznak može otkriti kako reagujete na emocionalne situacije. Na primer, osoba sa podznakom u Lavu može biti sklonija dramatičnim izlivima emocija, dok osoba sa podznakom u Vagi može težiti balansiranju i harmoniji u odnosima.

Sklonosti i interesovanja

Podznak takođe može ukazivati na vaše prirodne sklonosti i interese. Na primer, osoba sa podznakom u Strelcu može biti sklonija putovanjima i avanturama, dok osoba sa podznakom u Devici može biti fokusirana na detalje i organizaciju.

Informer

Vaša spoljašnja pojava

Podznak takođe može uticati na vašu spoljašnju pojavu i način na koji se oblačite. Na primer, osoba sa podznakom u Bik može težiti udobnoj i luksuznoj odeći, dok osoba sa podznakom u Vodoliji može eksperimentisati sa nekonvencionalnim stilovima.

Važno je napomenuti da je podznak samo jedan deo astrološkog profila i da se kombinuje sa položajem planeta, kućama i drugim faktorima kako bi se dobila potpuna slika osobe.