28.08.2023.

06:45

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 28. avgust! Blizancima neočekivan finansijski dobitak, a Lavovima sledi mnogo prilika za ljubav

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguć je susret s nekim ko je zainteresovan za vas. POSAO: Brzo ćete misliti i delati. Dok drugi oklevaju, vi ćete donositi odluke. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK  

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za prijateljske odnose, ali ne i romantične. Nestabilnost. POSAO: Uspeh za one koji se bave radom u grupi i različitim udruženjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI  

LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili tajnu vezu. Danas ćete pucati od samopouzdanja. POSAO: Moguć je neočekivan dobitak u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK 

LJUBAV: Moguće su teškoće u odnosu zbog nervoze i loše komunikacije. POSAO: Administrativni problemi, kao i komplikacije kod onih koji su u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Osetljivo. 

Informer

ljubav

LAV  

LJUBAV: Uzbudljiv dan u kome ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete neke dileme jer vam se može dopasti neko druge vere ili ko potiče iz drugačije kulture. POSAO: Moguće poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili na poziciji autoriteta. POSAO: Započećete novi projekat ili pokrenuti novi posao. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION  

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Informer

ljubav

STRELAC  

LJUBAV: I dalje mogući problemi, disharmonija, neslaganje ili čak svađe s osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete teškoća prilikom naplate svog rada. ZDRAVLJE: Infekcija ili povreda.

JARAC  

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani pre svega za telesni kontakt sa osobama suprotnog pola. POSAO: Povoljan period za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Pažnja će vam biti usmerena na ljubavni život, pa ćete imati prilika za flert i romansu. POSAO: Promena posla, procesa rada ili ljudi s kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE 

LJUBAV: Bićete uglavnom usmereni na druge oblasti života. U ljubavi ćete naići na prepreke. POSAO: Moguće je promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: Osetljivo.