Autor: Informer.rs

31.08.2023.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 31. avgust! Vage upoznaju nekog preko prijatelja, a Device će možda imati tajnu aferu

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Mogli biste da imate neke moralne dileme u vezi sa ljubavnim izborom. POSAO: Pravni problemi i problemi u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili živi daleko. Moguće je i razdvajanje od partnera zbog životnih okolnosti. POSAO: Problemi u partnerskom biznisu. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI

LJUBAV: Postoji mogućnost da nađete ljubav na mestu zabave i posebno rekreacije. Privlačiće vas sportski tipovi. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga. ZDRAVLJE: Infekcija.

Informer

RAK

LJUBAV: Iako imate prilika za ljubav, možda nećete imati vremena da se bavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguće je da ćete otići na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

LAV

LJUBAV: Uzbudljiv period, ali možda previše da biste uspeli da ostvarite stabilnu ljubav. POSAO: Može se desiti da imate problema sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA

LJUBAV: Možete steći tajnu simpatiju, a možda ćete čak imati tajnu aferu. POSAO: Moralne dileme ili pravni problemi zbog zaobilaženja pravila pri radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Informer

VAGA

LJUBAV: Moguća afera sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa društvenim angažmanom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je iz druge kulture. POSAO: Moguće su promene na planu karijere. Možda ćete raditi sa prijateljima ili na novom poslu. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

STRELAC

LJUBAV: Bićete orijentisani na druge oblasti života, pa se ništa značajno neće desiti u ovoj. POSAO: Mnogo dešavanja i moguće značajne promene na poslu. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

JARAC

LJUBAV: Bićete usmereni na posao i karijeru i partner će vam to zameriti. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i pružanja intelektualnih usluga, ali i pravni problemi. ZDRAVLJE: Povreda.

VODOLIJA

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vas magnetski privući, a ako ste u vezi, moguće je da ćete putovati sa partnerom. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE

LJUBAV: Neslaganje, razlike u mišljenjima ili verovanjima doprineće pogoršanju situacije u ljubavnom životu. POSAO: Promene ili problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.