Autor: Informer.rs

02.09.2023.

09:45

Foto: Shutterstock

Magazin

Ljubavni horoskop do 9. septembra! Jarčevi započinju aferu, Vodolije romantične, a evo kome sledi platonska veza

OVAN

Naredne nedelje ćete pre svega biti usmereni na indirektan kontakt sa drugima, što znači da ćete komunicirati sa ljudima preko društvenih mreža i interneta. Moguće je da ćete započeti neku platonsku virtuelnu vezu.

BIK

Naredni period će biti dosta nestabilan. Nećete mariti za to da ugodite bilo kome, što je zaista radikalna promena u vašem slučaju, koja može izazvati negativne posledice koliko god da je opravdana.

Informer

RAK

Napravićete nagle odluke u vezi vašeg života i ljubavi, što nije svojstveno vama. Ipak, imaćete jaku potrebu da doživite neku promenu, koju verovatno nećete sami inicirati već izazvati reakciju i tako postići ono što želite.

LAV

Uživaćete i napredovati kada je u pitanju ljubav. To je trend koji je započeo još prethodne nedelje i nastaviće se i ove. Šta god da se dešava u vašem životu, znaćete da možete da sve rešite u razgovoru sa partnerom jer će vaše sposobnosti komunikacije i razumevanja stvari biti na visokom nivou.

DEVICA

Nalazite u nešto povoljnijem periodu za ljubav. Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom, i iako osoba koju voliteprolazi kroz teži period života, razumevanje i razgovor će vam pomoći da se zbližite na jednom sasvim novom nivou.

Informer

STRELAC

U narednom periodu ćete moguće naći neku novu ljubav. Ako ste u dužoj vezi, biće vam dosadna rutina iste i tražićete uzbuđenja. Moguće je da ćete pokušati da probudite vatru u svojoj vezi ili da će vaša osećanja biti probuđena u kontaktu sa nekom novom osobom.

JARAC

Izgleda da ćete biti raspoloženi za to da prekršite pravila, a moguće je da ćete naleteti na nekog ko je isto tako buntovan kao i vi. Moguće je da ćete započeti aferu sa nekim s kim to ne bi trebali, i da će to izazvati osudu okoline.

Informer

VODOLIJA

Moguće je da ćete naredne nedelje iznenaditi sami sebe, a sasvim je sigurno da ćete iznenaditi ljude oko vas, a pre svih osobu sa kojom ste ili s kojom želite da budete. Usvojićete nov pristup romantičnoj ljubavi, što će zbuniti izabranu osobu.