22.09.2023.

11:54

Foto: Shutterstock

Magazin

Položaj Meseca u horoskopu predstavlja ključ za razumevanje vašeg sudbinskog koda

Emocije

Mesec predstavlja vaše emocionalne reakcije, unutrašnje osećaje i način na koji doživljavate svet oko sebe. Pokazuje kako izražavate svoje emocije i kako se nosite s njima.

Potrebe

Mesec otkriva vaše emocionalne potrebe i šta vam je potrebno da se osećate sigurno i zadovoljno. To uključuje potrebu za ljubavlju, pažnjom, podrškom i emocionalnom povezanošću.

Porodični uticaji

Mesec može ukazati na obrasce ponašanja i emocionalnih obrazaca koje ste nasledili od svoje porodice i kako ti obrasci utiču na vaše emocionalno iskustvo.

Informer

Reakcije na promene

Mesec takođe pokazuje kako reagujete na promene u životu. Da li ste skloni promenama ili preferirate stabilnost i rutinu?

Ženski princip

Mesec se često povezuje sa ženskim principom, bez obzira na pol osobe. To može ukazivati na vaše sklonosti prema emocionalnom izražavanju, brizi o drugima i podršci.

Informer

Veze

Mesec takođe igra ključnu ulogu u vašim međuljudskim odnosima i intimnim vezama. Može ukazivati na vašu sposobnost da se emocionalno povežete sa drugima i kako izražavate svoju ljubav i pažnju.

Važno je napomenuti da će tačno značenje Meseca u natalnoj karti zavisiti od njegovog položaja u znaku i astrološkoj kući, kao i od aspekata koje pravi sa drugim planetama. Različiti aspekti i pozicije mogu dodati dubinu i nijanse vašoj emocionalnoj prirodi.