28.09.2023.

07:06

Foto: Shutterstock

Magazin

Venera ulazi u Devicu! Moćan astro period - 3 znaka će se zaljubiti u oktobru

Venera u Devici u astrologiji oblikuje osobu koja izražava svoju ljubav i emocionalne potrebe kroz pažljivu analizu, praktičnost i služenje drugima.

Ovo je kombinacija energije Venere, planete ljubavi i Device, znaka koji je poznat po svojoj analitičnosti i sklonosti perfekcionizmu.

Evo nekoliko karakteristika Venere u Devici:

Analitičnost

Osobe s ovom pozicijom Venere detaljno analiziraju svoje emocije i odnose. Ne donose brze odluke u ljubavi, već pažljivo vagaju sve aspekte veze.

Perfekcionizam

Imaju visoke standarde u ljubavnim odnosima i često teže postizanju savršenstva. Mogu biti kritični prema sebi i partneru, ali to čine kako bi poboljšali odnos.

Informer

Služenje i pažnja

Venera u Devici izražava svoju ljubav kroz pažnju prema partneru i brigu o detaljima u vezi. Vole da se brinu o voljenoj osobi i pružaju im podršku.

Diskretnost

Često su diskretni u izražavanju svojih emocija i ne vole da privlače suvišnu pažnju. Radije će pokazati svoju ljubav kroz geste pažnje i služenje.

Zdravlje

Brinu o svom zdravlju i fizičkom izgledu te često imaju zdrave životne navike. Takođe, mogu biti privučeni partnerima koji brinu o svom zdravlju.

Racionalnost

U ljubavi donose odluke na temelju razuma i analize, što može dovesti do toga da su ponekad suviše kritični ili zahtevni prema partneru.

Informer

Sklonost organizaciji

Vole red i organizaciju u svim aspektima svog života, uključujući i ljubavne odnose. Planiraju i pristupaju ljubavi s pažnjom.

Radna etika

Mogu biti privučeni partnerima koji dijele njihovu strast prema radu i usavršavanju.

Opažanje detalja

Venera u Devici primećuje sitnice koje drugi ne vide. To ih čini pažljivim partnerima koji brinu o potrebama i željama svoje voljene osobe.

Venera u Devici donosi ljubav za Device, Bikove i Jarčeve.

Device će u narednom periodu biti magnetično privlačne za ljude koje budu sretale.