28.09.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 28. septembar! Bikovima sledi povećanje plate, Rakovi posebno emotivni

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i druželjubivi, a stvoriće se i prilika za komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Harmonija onima koji imaju porodicu, a ostali će želeti da započnu zajednički život sa voljenom osobom. POSAO: Moguće je da dobijete povećanje plate. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI

LJUBAV: Privući ćete pažnju drugih i ostvariti značajne kontakte jer ćete biti društveni i prijateljski nastrojeni. POSAO: Neki problemi će se isprečiti vašem uspehu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti naglašeno emotivni, ali ništa vas neće vređati, pa je ovo povoljan dan za ljubav. POSAO: Pomoć prijatelja ili nekih asocijacija kojima pripadate. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

ljubav

LAV

LJUBAV: Divno vreme za ljubav, druženje i razgovor o budućnosti sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguć dobitak, pogotovo od svega što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Desiće se izvesna stabilizacija, ali bez bitnijih dešavanja. POSAO: U svom ste elementu, podržani snažnom pozicijom svoje planete vladaoca. Ništa vam ne promiče. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Niko neće moći da vam odoli. POSAO: Vaši liderski kvaliteti će danas posebno doći do izražaja, ali ako ste na podređenoj poziciji, nećete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Stvoriće se prilika za flert ili ljubav sa nekim ko je stranac ili za ljubav na putovanju. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. Možete naplatiti zaostala potraživanja. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je suviše različit od vas da biste mogli da imate harmoničnu vezu. POSAO: Poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan, ili neko s kim možete imati samo kratku aferu. POSAO: Poboljšanje u sferi finansija, to jest manji priliv novca. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: U ovom periodu privlačite osobe koje su nemirnog duha i s kojima je nemoguće ostvariti dugu vezu. POSAO: Moguć finansijski dobitak i uopšte prosperitet. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je stariji od vas, jer vas privlače osobe koje imaju više životnog iskustva. POSAO: Pozitivne promene i uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.