29.09.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 29. septembar! Rakove čeka tajna ljubav, Škorpije problemi na poslu

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete dobre prilike, pogotovo ako odete na neko mesto zabave, gde vrlo lako možete naći ljubav. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Izabrana osoba će biti dobro raspoložena i zainteresovana za ljubav, zbog čega ćete moći da uživate. POSAO: Imaćete prilike da radite nešto što vam se dopada. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Iako će biti prilika za ljubav, ona će vam izmicati, što će vas silno frustrirati. POSAO: Vaša elokventnost i slatkorečivost će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK  

LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna simpatija. POSAO: Uspeh za one koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste, zabavom i lepotom. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

Informer

ljubav

LAV 

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte, ali i trpeti zbog nekih svojih izbora. POSAO: Moguće je da ćete imati problema. ZDRAVLJE: Loše.

DEVICA 

LJUBAV: Prekid u komunikaciji s osobom koja vam se dopada dovešće do zastoja u ovoj sferi života. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Bićete još emotivniji nego inače, zbog čega će vam biti teško da budete zadovoljni. POSAO: Nema promena u oblasti posla i karijere. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION 

LJUBAV: U ovom periodu nemate baš nikakvih problema u ljubavnom životu. POSAO: Problem s podređenima i zastoj u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

Informer

ljubav

STRELAC  

LJUBAV: U ovom periodu je moguća ljubav na putu ili romantično putovanje s nekim s kim ste u vezi. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu i manji pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC  

LJUBAV: Ušli ste u mirnije vode kada su u pitanju odnosi, više nećete trpeti zbog neželjenih promena. POSAO: Bićete opterećeni nekim brigama, pre svega u vezi s novcem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je afera s nekim iz kruga prijatelja, pogotovo ako ste ženski pripadnik znaka. POSAO: Možete imati pravnih poteškoća. ZDRAVLJE: Problem s bešikom.

RIBE  

LJUBAV: Neće biti dobrih prilika, ili ćete se dopasti nekome ko je dosta stariji od vas, ili ko nije vaš tip. POSAO: Ako očekujete priliv novca, moraćete da se strpite. ZDRAVLJE: Grlobolja.