Autor: Informer.rs

05.10.2023.

16:05

Foto: Shuterstock

Magazin

Ovo je horoskopski znak koji teži harmoniji! Šarmantni su i omiljeni, ali umeju da budu i mračni

Osobe rođene u znaku Vage poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su čestio nesrećni ili depresivni.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.

Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna, jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji. Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osećaju.

Informer

Emocionalna ravnoteža je veoma važna za Vagu. Kada tuga naruši tu ravnotežu, Vage padaju. Sklone su tome da se prepuštaju mračnim osećanjima.

Vage su uglavnom omiljene u društvu zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije, pa se lepo slažu sa suprotnim polom.

Vaga je jedan od najuravnoteženijih znakova, ali kada su depresivni, imaju tendenciju da se osećaju nestabilno i neraspoloženo, sa smanjenom željom za druženjem.

Često se mogu osećati beznadežno, ali uprkos tome daju sve od sebe da ostanu srećni i pribrani, samo da bi ljudi koji ih okružuju bili srećni.