Autor: Informer.rs

07.10.2023.

21:00

Foto: Freepik.com

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za "vodolija"

Kao podznak Škoprija, imaš izraženu intuiciju i mnogo toga znaš i bez da ti ja odgovorim. Astrološki gledano, ovo je natalna karta koja je bila predodređena za zajednički život, a ne za klasičan brak, jer probemi sada i dolaze jer si ti osoba koja je mnogo srećnija u neformalnom odnosu nego u braku.

Kao podznak Škoprija sve pamtiš i ništa zapravo ne zaboravljaš, tako da problemi na relaciji -  posao, porodica, partnerstvo - neće nestati, nego će kulminirati do marta 2025. godine.

Mislim da će problema biti u narednih pola godine, tako da mogu da kažem da ćeš biti na najvećem testu i da problem neće biti samo brak nego i porodične stvari.

Informer

Mislim da su šanse za razvod velike, ali ponekada ljudi pod uticajem Saturnovih perioda sudbinski uspeju da zadrže osobu koja je važna za njihov život. Hoću da kažem da tvoj suprug može da ostane prisutan u tvom životu jedino ako mu je istinski suđeno.

Imaćeš faze u 2024. godini kada ćeš se emotivno hladiti, tako da najbolje da razmatramo u toku naredne godine koliko je prepreka uspelo da se prevaziđe.