23.10.2023.

06:40

Foto: pexels.com

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 23. oktobar! Device očekuje romantično putovanje, Škorpije ostvaruju poslovne planove

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas nećete uživati harmoniju u odnosu, jer ćete se ponašati samodovoljno. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Drastično promenite navike.

BIK

LJUBAV: Nestabilnost u odnosu za one koji su u braku. Danas će oni koji su sami biti zadovoljniji situacijom od onih koji su vezi ili braku. POSAO: Bićete previše samouvereni. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, ovo nije period u kome ćete naći ljubav, ali možete se povezati sa nekim iz svoje prošlosti. POSAO: Dobit od trgovine i manji novčani priliv. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti skloni eksperimentisanju, što za vas inače nije karakteristično. POSAO: Promene na poslu i u procesu rada. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

Informer

ljubav

LAV

LJUBAV: Vaša popularnost je na visokom nivou i to će vam olakšati napredak u ovoj sferi. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Zaljubićete se na putovanju ili ćete imati prilike da odete na romantično putovanje sa partnerom. POSAO: Uspeh kada je u pitanju rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za bilo kakvo definitivno obavezivanje, želećete da istražite sve opcije koje imate. POSAO: Selidba kancelarije i promena toka karijere. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko dolazi iz druge kulture i s kim zbog toga imate problema da se dobro razumete. POSAO: Ovo je vreme da ostvarite svoje planove. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život vas danas neće preokupirati, bićete zauzeti drugim stvarima. POSAO: Oprezno postupajte sa novcem jer ste trenutno previše impulsivni. ZDRAVLJE: Upala mišića.

JARAC

LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu. Moguća su i prijatna i neprijatna iznenađenja. POSAO: Razmišljaćete o izlasku iz partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati u većem društvu. POSAO: Uživaćete naklonost onih koji su vam nadređeni. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Imaćete priliku za komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali verovatno ne i za viđenje sa tom osobom. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Aritmija.