Autor: Informer.rs

27.10.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 27. oktobar! Škorpijma ponude za posao, Rakovima stiže novac, a evo ko ima osetljivu probavu

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da nećete imati prilike za ljubav, ali sigurno će biti prilike za aferu i flert. POSAO: Radićete dva posla ili imati uspeha u vezi s administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK 

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji su u braku, a mogući su i problemi na relaciji partner-roditelji. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

BLIZANCI 

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i prilika da provedete vreme s tom osobom. POSAO: Možda se vratite ranijem poslu ili u firmu za koju ste nekada radili. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RAK

LJUBAV: Bićete svadljivi i emotivno osetljivi. POSAO: Povoljan period za finansije. Intenzivno ćete raditi na tome da nađete novac za ostvarenje planova. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će biti stimulisana događajima u ljubavnom životu. POSAO: Problemi sa nadređenima. Niste raspoloženi da pratite bilo čije instrukcije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Ovo je vreme kada se dosta toga dešava i okolnosti će bez razloga izazvati nervozu ili tenziju u odnosu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA 

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti nove prilike za flert i zabavu, ali ne i za nešto ozbiljno. POSAO: Desiće se manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo intenzivan dan kada su emocije i strasti u pitanju. Lako vas je izazvati, pa je takt vrlo bitan pri svakoj vrsti kontakta. POSAO: Prilike za posao će se same nuditi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Fasciniraće vas neko ko ili radi u inostranstvu ili je stranog porekla, a doći ćete u kontakt preko posla. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.
 

JARAC

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete napraviti neku značajnu objavu o ljubavnom životu. POSAO: Očekujte uvećan priliv novca i uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Dopadaće vam se dinamične i fizički aktivne strastvene osobe. POSAO: Uspešno ćete se suočiti sa brojnim obavezama i problemima u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcija.

RIBE

LJUBAV: Imaćete želju da se vratite nekom s kim ste bili u prošlosti, pogotovo ako ste skoro izašli iz veze. POSAO: Imaćete problema sa podređenima i u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.