08.11.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 8. novembar! Ribe imaju tajnu simpatiju, Ovnovi sklapaju ugovor, a evo kome je zdravlje najugroženije

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Očekujte da doživite uzbudljive trenutke, ali ne očekujte stabilnost ljubavnog života. POSAO: Povoljan dan za sklapanje ugovora i dogovora. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete otići na neki događaj sa dragom osobom. Ako ste sami, neko će vam izjaviti ljubav. POSAO: Bilo šta da radite danas, ići će kao podmazano. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Kontakt sa lepim i šarmantnim osobama. Moguće je i putovanje sa izabranom osobom. POSAO: Firma za koju radite bi mogla da promeni vlasnika. ZDRAVLJE: Osetljivija probava.

Informer

RAK

LJUBAV: Doživećete trenutke koji će učvrstiti vašu vezu. Ako ste sami, ostvarićete obećavajuće poznanstvo. POSAO: Osvojićete nadređene lepim manirima i marljivošću. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Sve što treba da uradite jeste da izlazite i sigurno ćete naći ljubav i uživati u pažnji. POSAO: Imate sreće jer možete ostvariti uspeh na lak način. ZDRAVLJE: Nešto bolje.

DEVICA

LJUBAV: Dan za provod sa voljenom osobom. Bićete dobro raspoloženi. POSAO: Vaš život gubi smisao ako se osećate beskorisno, zbog čega ste vi uvek vredni. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

VAGA

LJUBAV: Treba vam izlazak koji stimuliše čula, a upravo ćete to i dobiti. Ljubav i strast u paketu. POSAO: Možete ostvariti finansijsku dobit na lak način ili srećnim slučajem. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada jer ćete biti neobično privlačni. POSAO: Dobro će vam ići svi poslovi u vezi sa finansijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Bićete veseli, ljupki, sa svima ćete komunicirati, što će osvojiti mnoga srca. POSAO: Idealno vreme za uspešan rad u grupi ili sa prijateljima. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Bićete okruženi osobama koje će vas svaka zainteresovati na svoj način. POSAO: Imate veliki kreativni naboj koji biste mogli da iskoristite. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete veseli i pratiće vas sreća. Vrlo povoljan razvoja događaja. POSAO: Osećate kako ste dobili novu energiju koja vas nosi kroz sve poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Povreda mišića.

RIBE

LJUBAV: Moguća je tajna i platonska simpatija. Možda ćete flertovati sa nekim na društvenim mrežama. POSAO: Imate ogromnu energiju i želju za dokazivanjem. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.