09.11.2023.

06:35

Foto: pexels.com

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 9. novembar! Blizanci zavode sa lakoćom, Lavovi započinju privatni biznis

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Muški Ovnovi će biti posebno privlačni, što ne znači da ženski neće imati prilike za ljubav. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK

LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi za one koji su u braku. POSAO: Manja promena u sferi finansija. Impulsivno ćete trošiti. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete šarmantniji nego inače, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Uspeh za sve koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK

LJUBAV: Bićete potpuno skoncentrisani na vezu jer ćete biti primorani da rešavate neke probleme. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o ulasku u partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

ljubav

LAV

LJUBAV: Nervozni ste i pod tenzijom, što će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući su radovi u kući ili ćete započeti privatan biznis. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Očekujte manji finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje, ili ćete planirati izlazak kojim ćete želeti da iznenadite partnera. POSAO: Promene u vezi sa nekretninama i radom sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Nervoza unosi razdor u vaš ljubavni odnos. Potrudite se da budete manje džangrizavi. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

Informer

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika. POSAO: Uspeh onima koji se bave proizvodnjom ili negom i lepotom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite osećanja. Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Mučiće vas loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ušli ste u vrlo turbulentan period, i to posebno važi za one koji su Vodolija u podznaku. POSAO: Neće biti bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RIBE

LJUBAV: Vaša priroda i to što ne primate ništa lično korisni su kada se pojavi problem u vezi. POSAO: Nemojte previše rizikovati jer danas nije dobar dan za to. ZDRAVLJE: Povreda na radu.