22.11.2023.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Ubedljivo najlošiji u krevetu! 3 horoskopska znaka koje i ne morate da probate

U svetu astrologije svaki horoskopski znak dolazi sa sopstvenom grupom karakteristika koje ih čine jedinstvenim, uključujući i njihov stil u spavaćoj sobi.

Dok neki znakovi horoskopa prirodno zrače senzualnošću i strašću, drugi možda nisu toliko vešti u umeću ljubavi.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom umu, što ih sprečava da se potpuno opuste i uživaju u trenutku. Njihova sklonost ka analiziranju i fokusiranju na detalje ometaju spontanost i strast, neophodne za zadovoljavajući seksualni doživljaj. Previše brinu o tome da sve bude savršeno, što umanjuje njihovu sposobnost da se prepuste čarima trenutka.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj distanciranosti. Iako su intelektualno stimulativni, nedostaje im strast i emotivna dubina koja čini seksualni doživljaj zaista intimnim, piše Index. Njihova sklonost distanciranju stvara osećaj odvojenosti u spavaćoj sobi, što ometa duboku i senzualnu vezu s partnerom.

Informer

 

Jarac

Jarčevi su praktični i ozbiljni, što može da dovede do nedostatka spontanosti i igre u spavaćoj sobi. Njihov realističan pristup sprečava ih da se potpuno predaju trenucima strasti i užitka. Previše su fokusirani na performanse i efikasnost, umesto da se opuste i istražuju kreativne i nekonvencionalne načine izražavanja seksualnosti.