Autor: Informer.rs

07.12.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 7. decembar! Blizancima kriza u braku, Jarčevima troškovi, a evo ko ne može da se zaljubi

Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguć flert i razmena nežnosti u komunikaciji. Ljubav ostvarena preko socijalnih mreža. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK

LJUBAV: Želite i očekujete da partner dokaže da vas voli i ima ozbiljne namere. POSAO: Promene na bolje u ovoj sferi kao i mogući manji finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguće je neslaganje u odnosu. POSAO: Uspeh u sferi pružanja usluga, posebno onih koje imaju veze sa negom i lepotom. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete se više zanositi nekim, nego što ćete zaista biti spremni da se toj osobi predate. POSAO: Nejasna poslovna situacija. Period stagnacije. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Frustrirani ste, jer nemate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Bićete vrlo neoprezni ili rasipni, ali izvesni dobici će vas spasiti i omogućiti da ne trpite. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je dosta stariji od vas, ili sa nekim koga je teško osvojiti iako o tome maštate. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Preteran apetit.

Informer

VAGA

LJUBAV: Nećete imati mnogo sreće u ovoj oblasti. POSAO: Vaša inicijativa u poslu će biti iznenađujuća i naići će na neodobravanje nadređenih. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada, ili ćete čuti dobru vest u vezi sa nekim ko vas interesuje. POSAO: Stabilna ali ne i naročito perspektivna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Život vam je trenutno pun izazova, zbog čega vam je teško da se koncentrišete na ljubav. POSAO: Imaćete sreće ako tražite kvalitetnu i poštenu radnu snagu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

JARAC

LJUBAV: Možete imati prilike za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Nepovoljna finansijska situacija ili nepredviđeno troškovi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko ima veze sa inostranstvom ili je stranac. POSAO: Moguće su pozitivne promene i poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Ne možete nikako da se zaljubite. Problemi iz drugih sfera će vam pokvariti dan. POSAO: Nemojte se zaduživati, inače ćete imati problema. ZDRAVLJE: Stabilno.