Autor: Informer.rs

09.12.2023.

10:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ljubavni horoskop do 16. decembra! Strelčevi će izjaviti ljubav, Jarčeve će neko oboriti sa nogu, a evo kome sledi ljubav iz kruga prijatelja

OVAN

Jake strasti bi mogle da ugroze harmoniju u vašem ljubavnom životu, ali će ga u isto vreme i osvežiti i učiniti uzbudljivim. Neće biti monotonije i zadovoljavanje malim. U vašem ljubavnom životu vodiće vas moto: sve ili ništa, i to će vam se isplatiti.

Informer

BLIZANCI

U narednom periodu ćete imati dobru komunikaciju sa partnerom, i to će doprineti harmoniji u odnosu. Ako ste sami, upoznaćete mlađu osobu, koja će vam se dopasti i učiniti kao neko ko bi vam mogao biti dobar partner.

RAK

Vaš partner će biti mnogo prizemniji u narednom periodu i vaša veza će biti stabilnija. Ako ste sami, moguće je da se razviju simpatije između vas i nekoga ko vam se doskora činio suviše pragmatično i drugačije od vas.

Informer

DEVICA

Prevazići ćete neke dileme i naredne nedelje neće biti prepreka tome da se potpuno prepustite onome što osećate i da uživate u trenucima koje ćete provesti sa voljenom osobom. Oni koji su sami sigurno će imati prilike da ostvare vezu.

VAGA

Vaša šarm je uvek privlačan, ali u narednom periodu će vaš magnetizam dobiti na slojevitosti jer ćete shvatiti to koliko je uspeh bitan faktor privlačnosti i to kako izgleda kada te drugi doživljavaju kao nekoga ko je uspešan.

ŠKORPIJA

Mnogo će vam se dopasti neko ko će vam delovati učeno ili egzotično. U ovom periodu vaše interesovanje lako pobuđuju učene osobe i one koje dolaze iz drugih kultura i koje zbog toga imaju sposobnost da prošire vaše vidike.

STRELAC

Očekujte da imate odličnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Lako ćete ostvariti bliskost samo kroz razgovor, flert i razmenu mišljenja. Moguće je i da ćete izjaviti ljubav nekome ili da će neko vama izjaviti ljubav.

Informer

JARAC

Vama čulna uživanja i uopšte materijalno nisu toliko bitni kao pripadnicima nekih drugih znakova Zodijaka, ali u ovom periodu ćete otkriti koliko zavodljivi mogu biti. Neko će vam prirediti uživanje koje će vas oboriti s nogu.

RIBE

Vaš ljubavni život više neće biti tako učmao kakav je bio. Moguće je da ćete ostvariti nove kontakte i to će posebno biti bitno za one koji su u potrazi za ljubavlju. Više kontakata znači više prilika da nađete nekoga za sebe.