18.01.2024.

14:01

Foto: Shutterstock

Magazin

Horoskopski znak koji najsporije stari! Da li prepoznajete nekoga?

Iako su Blizanci često na lošem glasu jer su, kako ljudi govore, dvolični, to je daleko od istine. Čuveni brbljivci su kraljevi dobrog humora, a prepoznatljivi su po tome što odlično odolevaju godinama.

Blizanci su često poznati po svojoj dvostrukoj prirodi. Mogu imati dve strane ličnosti koje se često menjaju. Ovo ih čini fleksibilnim i prilagodljivim, ali ponekad može izazvati nedoumicu u vezi sa njihovim stvarnim namerama.

Bliznaci, kojima vlada Merkur, poseduju visoku inteligenciju i sposobnost učenja, uvek su veseli, a u srcu ostaju zauvek deca.

Informer

To doprinosi da nikada ne izgledaju kao osobe svojih godina, a drugi znakovi mogu da im pozavide na njihovoj mladolikosti.

Uvek veseli i raspoloženi za druženje, Blizanci i fizički i psihički odolevaju godinama. Oni su ljubitelji drečavih i šarenih boja, tako da imaju sopstveni stil.

Blizanci su izuzetno komunikativni. Vole da razgovaraju, izražavaju svoje misli i slušaju druge ljude. Ovo ih čini odličnim u komunikaciji, ali ponekad mogu biti skloni površnosti u svojim odnosima.

Uvek deluju 5 ili 10 godina mlađe, a zbog toga se i govori da najsporije stare. Vole nove izazove i promene, a smisao za humor je deo njihovog neodoljivog šarma.