07.02.2024.

21:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Po čemu su februarska deca posebna? U ovome pomeraju granice

Osobe rođene u februaru možete prepoznati po surovoj iskrenosti, originalnom stilu i nesebičnom žrtvovanju vremena i trudu da pomognu drugima, tvrde astrolozi.

Evo zašto poznavaoci horoskopa svrstavaju februarce u posebnu vrstu ljudi.

Ljubitelji istine

Ne boje se da kažu istinu bez obzira na posledice i situaciju u kojoj se nalaze. Zato su poštovani među prijateljima jer im otvoreno govore u čemu greše i ukazuju na rešenje.

Informer

Nikad slepo ne prate trendove

Originalni i svoji

Rođeni u februaru vole da uče iz svog iskustva umesto da slepo prate trendove. Uživaju u novim veštinama i aktivnostima. Njihova originalnost može da se primeti i u načinu na koji se oblače.

Tajnoviti

Ponekad je teško da razumete šta se zaista krije iza uma osobe rođene u februaru. Oko sebe stvaraju tajanstveni krug zbog čega postaju još privlačniji ljudima oko sebe. Umeju da prećute bilo kakav detalj o sebi, ali ne zato što žele da vas prevare, već zato što ne misle da je taj deo preterano zanimljiv.

Informer

Uvek ih nešto više interesuje od onog što rade

Radoznali

Skloni su inovacijama i uvek ih nešto više interesuje od onog što rade. Činjenica je da je mnogo velikih naučnika rođeno baš u ovom mesecu (Tomas Edison, Čarls Darvin, Nikola Kopernik itd.)

Uporni i nepokolebljivi

I upornost je jedna od karakteristika koja ih krasi, a zbog njihove mentalne snage i volje drugi su često ljubomorni na njih.