25.02.2024.

16:50

Foto: freepik

Magazin

Najgori ljubavni parovi Zodijaka! Njihova veza je osuđena na propast, koliko god se trudili

Astrolozi smatraju da, čak i ukoliko je u pitanju velika ljubav i strast, između pojedinih horoskopskih znakova jednostavno ne postoji mogućnost opstanka ljubavne veze. 

Vreme pokaža da su karakteri tih znakova toliko različiti, da uguše emocije, a odnos zapravo postane mučenje.

Ovan i Bik

Zbog tvrdoglavosti Bikova i preterano čvrste volje Ovnova, njihove svađe mogu da poprime ogromne razmere. 

Bik i Strelac

Bikovi preferiraju mirne večeri kod kuće, dok Strelčevi skoro uvek žele da negde skitaju. Na duže staze je veoma teško da ova veza opstane.

Blizanci i Jarac

Jarčevi su uglavnom usmereni na posao i planiranje svakog trenutka svog života, dok su Blizanci više za zabavu i spontanost. Upravo ta razlika je recept za katastrofu. 

Vodolija i Rak

Nezavisni Rakovi i Vodolije koje su slobodnog duha će u početku imati idilu, koja kasnije može da se pretvori u netrpeljivost, s obzirom na to da su Vodolije sklone da ističu tuđe mane, pa i svog partnera.

Informer

svađa

Škorpija i Lav

Lavovi žude za komplimentima i flertom i to im je neki dokaz naklonosti, dok su Škorpije poprilično škrte na rečima, ali i ljubomorne. Pored toga, nijedan od ova dva znaka nema iskrenu želju za vezivanjem.

Devica i Strelac

Strelčevi imaju sebičnu crtu, gde ne obraćaju posebno pažnju na druge ljude, pa ih mogu i povrediti svojim postupcima, što Device nikako neće trpeti.

Devica i Vaga

Vage teško prihvataju kritiku i vole da budu u pravu, dok Device nekada nemaju meru u "zvocanju", što je veliki minus na duže staze. 

Informer

svađa

Strelac i Jarac

Želja oba znaka za kontrolom je odličan recept za katastrofu. Pored toga, često im nedostaje seksualne hemije. 

Riba i Devica

Osetljiva Riba je veoma emocionalna i sanjiva, dok su Device više "sa dve noge na zemlji". 

Vodolija i Bik

Konzervativni Bikovi i Vodolije boemi nikako ne mogu da se slažu na duže staze.

Rak i Blizanci

Dok Blizanci vole da partijaju, Rakovima više prija ostanak kod kuće. Možda će se pridružiti partneru u jednom ili dva izlaska, ali to će biti to.