27.03.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 27. mart! Vodolije će zavesti uticajnu osobu, a ovaj znak će osvojiti novac

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak...

OVAN

LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Moguće je da osvojite ili čak nađete neki novac ili nešto vredno. Elokventnost će vam pomoći i u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete biti sposobni za stabilnu vezu, jer ćete imati previše prilika za ljubav. POSAO: Moguća je pomoć nadređenog ili osobe koja je na neki način uticajna. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da nećete ni tražiti nešto stabilno u ljubavi, već će vam odgovarati otvorene opcije. POSAO: Dobrobit od onoga što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

 

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo koncentrisani na ljubav. Moguće je da vam se dopadne neko nov. POSAO: Očekujte uvećan obim posla ako ste preduzetnik ili imate porodični biznis. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Komplikovana porodična situacija bi mogla da izazove problem između vas i izabrane osobe. POSAO: Uspeh u sferi administracije kao i u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

DEVICA

LJUBAV: Partner će biti nešto agresivniji u komunikaciji. Zbog toga je moguće da harmonija bude narušena. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Informer

 

VAGA

LJUBAV: Privući će vas neko s kim radite ili ko radi za vas, ali ta ljubav je, nažalost, osuđena na propast. POSAO: Rad od kuće i rad u paru ili sa partnerom. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav ako izađete na mesto zabave. Ako ste u vezi, moguć romantičan izlazak. POSAO: Uspeh u kreativnom radu i zanimanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Vaš sjajan smisao za humor vam može stvoriti prilike za ljubav, ili bar flert. POSAO: Moguć je manji novčani dobitak ali i impulsivno ulaganje i trošenje. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Informer

 

JARAC

LJUBAV: Možda ćete sami sebe iznenaditi sentimentalnošću koju ćete demonstrirati. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu i uživanje u radu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete osvojiti neku uticajnu ili poznatu osobu. POSAO: Nećete moći da se uzdate ni u koga da vam stvori povoljne uslove, sve će zavisiti od vas. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Planeta Venera se nalazi u vašem znaku i daruje vam posebnu privlačnost. POSAO: Možete se nadati uspehu u svakom zanimanju koje ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Solidno.