14.04.2024.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Horoskopski znaci koji će vas najbolje nasmejati! 6 njih je posebno duhovito

Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstveni smisao za humor. Nekima se čini da su rođeni da nasmeju druge, ali činjenica je da duhovitost ima mnogo 'lica' i dolazi u više različitih oblika - od zajedljivih i prostodušnih do zaista urnebesnih.

Ovan 

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i spontanosti, što se često prenosi i na njihov smisao za humor. Vole brze i domišljate šale i često su u središtu pažnje na zabavama.

Informer

 

Blizanci 

Blizanci su inteligentni i veoma komunikativni, što ih čini majstorima za brze doskočice i verbalne igre. Njihov smisao za humor je često inteligentan i pronicljiv.

Lav 

Lavovi takođe vole da budu u centru pažnje i često koriste svoj šarm i harizmu kako bi nasmejali druge. Njihov smisao za humor je pomalo egocentričan, ali uvek zabavan.

Vaga

Vage su sklone sofisticiranom i suptilnom smislu za humor. Vole duhovite komentare i sarkastične opaske, ali uvek sa stilom.

Informer

 

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i vole humor koji je ekscentričan i nekonvencionalan. Njihove šale su često originalne i neočekivane.

Vodolija 

Vodolije vole humor koji ide van uobičajenih šablona i očekivanja. Njihove šale su često filozofske i duboko promišljene, ali uvek originalne.