02.05.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 2. maj! Vage će imati savršenu ljubavnu priliku, Device očekuje iznenadni finansijski procvat

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Vrlo ste privlačni ovih dana jer planeta Venera povoljno utiče na vaš izgled i šarm. POSAO: Možda ćete morati da propustite neke prilike zbog previše obaveza. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Zaljubićete se u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Dobre prilike će vam nagovestiti da vaši veliki planovi mogu da se ostvare. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, sve što je potrebno jeste da izađete i prilika će se pojaviti. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao, podršku porodice i prijatelja. ZDRAVLJE: Alergija.

Informer

 

RAK

LJUBAV: Moguće promene i dramatične krizne situacije u sferi ljubavi. POSAO: Dobri odnosi s nekim ljudima od uticaja pomoći će vam u karijeri ili otvoriti neka vrata. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Moguće je da nađete ljubav ili barem simpatiju na društvenim mrežama. POSAO: Napravićete lošu procenu u sferi finansija zbog prevelike samouverenosti. ZDRAVLJE: Treba vam bolja ishrana.

DEVICA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa strancem ili nekim ko živi van granica zemlje. POSAO: Moguć je finansijski uspeh, ali nemojte trošiti preterano kao što umete. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

VAGA

LJUBAV: Iskoristite prilike koje će vam se ukazati, jer je ovo vreme da započnete ljubavnu vezu. POSAO: Možete ostvariti uspešan partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ljudi s kojima radite mogli bi da vas upoznaju s nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva pionirski rad i započinjanje nečeg novog. ZDRAVLJE: Slabo.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je veza s mlađom osobom ili značajno poznanstvo koje može dovesti do veze u budućnosti. POSAO: Lako možete dobiti posao ako tražite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim što ima dublje značenje i trajan uticaj na vaš život. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sferi umetnosti ili da poboljšate svoj imidž. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Biće mnogo flerta i komplimenata upućenih na vaš račun. Lako možete ući u vezu i ljubavni odnos. POSAO: Mogući pravni problemi ili teškoće u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav ili tajna simpatija, kao i platonska vrsta odnosa ili veza na daljinu. POSAO: Može doći do započinjanja partnerskog posla ili posla u medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.