13.05.2024.

19:30

Foto: Shutterstock

Magazin

Ako ste rođeni između 14. i 22. u mesecu spremite se za pakao! Evo šta vas čeka

Prema numerologiji "karmička zona" znači da se osoba u prošlom životu ponašala loše što znači da u sadašnjem životu treba da bude kažnjena u vidu stalnog ispravljanja karmičkih grešaka.

Oni koji su rođeni 14. u mesecu u prošlom životu bili su veoma pohlepni, a danas oni treba da isprave te greške i da budu umereni u svemu.

Rođeni 15. u mesecu u prošlosti su jako zgrešili. Prema numerologiji oni danas imaju dva izbora, da biraju tamnu stranu ili da ostanu da strani dobrog i tako isprave sve greške iz prošlosti kako bi im sadašnjost i budućnost donela dobro. 

Rođeni 16. u mesecu u prošlom životu su bukvalno uništavali sve što im padne pod ruke. Zato im je danas predodređeno da popravljaju porušene mostove.

Informer

 

Rođeni 17. u mesecu su u prošlom životu bili gladni slave i zbog toga su krali tuđe ideje. Za kaznu, u ovom životu nikada neće postići velike uspehe.

Ljudi rođeni 18. u mesecu bili su prevaranti, tako da je njihov glavni zadatak u ovom životu da ostanu na strani istine.

Osobe rođenr 19. u mesecu zloupotrebljavali su svoju moć i ovlašćenja, pa će u sadašnjem životu morati strogo da poštuju pravila.

Rođeni 20. u mesecu u prošlom životu su bili glavni grešnici. Numerologija kaže da u ovom životu moraju biti tradicionalisti koji poštuju porodicu.

Informer

 

Rođeni 21. u mesecu u prošlom životu su izdali svoju domovinu. Zato im numerolozi savetuju da u sadašnjem životu budu verni svojoj zemlji.

Rođeni 22. u mesecu imaju tešku karmu povezanu sa decom, bili su grubi prema najmlađim, zato u sadašnjem životu moraju da to nadoknade.