Autor: Informer.rs

16.05.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj! Lavovima ljubav sa slavnom osobom, a ovom znaku sledi dramatična promena na poslu

OVAN

LJUBAV: Vaša harizma i magnetizam će biti upadljiviji nego inače. Zbog toga ćete steći obožavaoce. POSAO: Bićete vrlo kreativni i to će vaš posao učiniti prijatnijim. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo kreativni u izražavanju svojih emocija, a vaša raspoloženje će biti bolje nego ikada. Sreća. POSAO: Želećete da napravite drastičnu promenu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom pomoći će vam da razrešite bilo kakve probleme u odnosu. POSAO: Napredak uz pomoć prijatelja ili društvenih veza. ZDRAVLJE: Prehlada.

Informer

RAK

LJUBAV: Nesporazum. Bićete raspoloženi da pričate o osećanjima, ali nećete uspeti da ih izrazite na pravi način. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Ako ste sami, moguća je ljubav sa nekim ko je na neki način poznat. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima, a moguće su i kadrovske promene. ZDRAVLJE: Nestabilno.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da vaša porodica neće odobriti izbor partnera. POSAO: Možete imati problema sa porodičnim biznisom jer će danas odnosi biti komplikovani. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti u kontaktu sa privlačnim osobama, ali ne očekujte da se nešto značajno desi. POSAO: Promenljiva situacija. Nestabilnost će kod vas izazvati anksioznost. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Srešćete nekog ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Nećete se previše baviti ovom oblašću života, jer ćete uglavnom biti skoncentrisani na ljubav. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da partner neće biti raspoložen za ljubav, ili će to tako delovati. POSAO: Možete doživeti neku promenu koju već neko vreme planirate. ZDRAVLJE: Temperatura.

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativniji, pristupačniji i duhovitiji nego inače. To će imati pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Dobar period za započinjanje privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Ništa novo se neće desiti u oblasti posla, ali moguća je finansijska dobit. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE

LJUBAV: Reći ćete stvari koje ne mislite, ali ne i ono što zaista osećate. Zbog toga će ljubavni život trpeti. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na kreativan način. ZDRAVLJE: Stabilno.