Autor: Informer.rs

18.05.2024.

08:58

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 18. maj! Lavovima uspeh u inostranstvu, Rakovi ranjivi, a evo ko ulazi u novu vezu

OVAN

LJUBAV: Bićete nešto oštriji na jeziku, što može pokvariti dobar utisak koji ste ostavili na osobu koja vam se dopada. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

BIK

LJUBAV: Kontakt sa privlačnim osobama, kojima ćete i vi biti vrlo privlačni. Moguć ulazak u vezu. POSAO: Pažljivo pročitajte sve što potpisujete, da se ne biste kasnije kajali. ZDRAVLJE: Prehlada.

Informer

BLIZANCI

LJUBAV: Mešanje prijateljstva i ljubavi izazvaće negativnu energiju i u krugu prijatelja i u vašem ljubavnom životu. POSAO: Oprezno manipulišite novcem. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK

LJUBAV: Osećaćete se ranjivo, a moguće je i da ćete preterano reagovati na neke događaje. POSAO: Moguć finansijski gubitak, mada verovatno manji i očekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Izabrana osoba će imati šta da vam zameri, ali vi tome nećete pridavati značaj jer ste svesni da imate i drugih opcija. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, nećete imati šansi da nađete ljubav, bar ne onakvu kakvu želite. POSAO: Bićete vrlo aktivni. Moguće je da ćete se baviti fizičkim radom. ZDRAVLJE: Upala.

Informer

VAGA

LJUBAV: Ovo nije period kada ćete naći pravu ljubav, ali neko će vas fizički privući. POSAO: Bićete preokupirani pitanjima u vezi s finansijama i novcem koji očekujete. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu za ljubav. Moguće su svađe i konflikti. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima na poslu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete, izbegavajte tešku hranu.

STRELAC

LJUBAV: Partner će biti nervozan i razdražljiv, zbog čega treba da budete posebno oprezni. POSAO: Moguće je da ćete raditi od kuće ili nešto u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija.

Informer

JARAC

LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto što će proizvesti negativnu klimu u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Možete se suočiti sa nekim problemima na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Odjednom ćete dobiti gomilu prilika u ljubavnom životu. POSAO: Impulsivno ćete trošiti i najbolje bi bilo da sačekate bolje vreme za veća ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti vrlo nestabilan i mogući su ozbiljni problemi u odnosu. POSAO: Rizik vam se neće isplatiti, iako je sve obećavalo da hoće. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.