28.05.2024.

07:20

Foto: Shutterstock

Magazin

3 znaka će se kupati u parama do kraja 2024! Horoskop drevnih Maja otkriva kome će sve ići od ruke

Horoskop drevnih Maja predviđa da će osobe rođene u znaku Zmije, Šišmiša i Guštera uživati u luksuzu, novim ljubavima i kvalitetnom životu, a ono što je najzanimljivije ove znakove očekuje i veliki priliv novca.

Zmija ( 2. april – 29. april )

Osobe rođene u znaku Zmije na proleće mogu da očekuju veći priliv novca, a sve što su zamislili bilo na poslovnom ili ljubavnom planu ostvariće se. Sve ideje će uspšeno biti realizovane, a već na leto uživaće u rezultatima rada. Sreća, blagostanje, ali i konstantni priliv novca potrajaće sve do kraja godine. 

Informer

 

Šišmiš ( 26. jul – 22. avgust )

Za predstavnike ovog znaka 2024. je sudbinska godina jer će tada pronaći srodnu dušu. Lepšu ili jaču polovinu Šišmiši će upoznati na nekom društvenom ili poslovnom događaju i to već na leto. Ljubav na prvi pogled potrajaće ceo život, zato se ne ustručavajte da uplovite u romansu i prepustite se strastima. 

Mnogi Šišmiši će baš u ovoj godini izgovoriti sudbonosno "da".

Gušter ( 13. decembar – 9. januar )

Gušteri će u 2024. doživeti duhovni preobražaj što će podići kvalitet života. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uživaće tokom cele godine i to u svim segmentima života. Od jeseni se  finansijska situacija drastično poboljšava, a na polju ljubavi očekuju vas nove avanture u kojima ćete voleti i biti voljeni. Svi loši i toksični odnosi biće iza vas, a vi ćete se osećati preporođeno.