Autor: Informer.rs

28.05.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za utorak 28. maj! Devicama sledi poslovni uspeh, jedan znak na putu da raskine!

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Disharmonija u odnosu. Trebalo bi da držite temperament pod kontrolom. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama ili ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK

LJUBAV: Možete očekivati harmoničniji ljubavni život u skoroj budućnosti, ali će danas situacija biti nestabilna. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje će vam se dopasti. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada ili sa autoritetima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Informer

RAK

LJUBAV: Stresan dan, zbog čega ćete biti emotivno zatvoreni za sve, pa i za partnera. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekim angažovanim radom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Mogući nova poznanstva i novi kontakti. Bićete nestrpljivi da ostvarite fizički kontakt sa nekim. POSAO: Bavićete se logistikom ili ići na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

DEVICA

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko je dovoljno egzotičan da društvo te osobe može da vam proširi vidike. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i sporta. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Ljubavni život će vam se svesti na komunikaciju i flert, bez ozbiljnijih dešavanja. POSAO: Moguća promena finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća je neka strastvena afera, ali ne i nešto što ima perspektivu sa postane ozbiljno. POSAO: Budite oprezni da ne biste napravili neku grešku. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Bićete posvećeni svom ljubavnom životu, pa će biti i dobrih prilika za romansu. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

 

JARAC

LJUBAV: Neće biti bitnih dešavanja u vašem ljubavnom životu, ali biće novih i perspektivnih kontakata. POSAO: Moguća promena posla ili problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan jer ćete težiti oslobođenju od obavezujućih odnosa. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Mnogo vas više interesuje posao od ljubavnog života. POSAO: Uživaćete u nešto pozitivnijem trendu, ali ne očekujte bitne promene i događaje. ZDRAVLJE: Solidno.