Autor: Informer.rs

03.06.2024.

06:40

Foto: Freepik.com

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 3. jun! Strelcima se javlja ogromna sumnja - Jednom znaku sledi udvaranje sa svih strana!

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje: 

OVAN

LJUBAV: Moguće je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta. Težićete oslobođenju i zbog toga možda povrediti partnera. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa trgovinom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u ljubavi jer će se prošlost isprečiti između vas i izabrane osobe. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života, sve će teći utvrđenim tokom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Pretvorićete se u senzualnu i avanturističnu osobu, što inače niste, ili ne u velikoj meri. Imaćete prilika i želećete sve da isprobate. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

RAK

LJUBAV: Mogući su nesporazumi u ovoj sferi i problemi zbog zahlađenja u odnosu, pogotovo ako ste u "svežoj" vezi. POSAO: Bićete opterećeni poslom, možda i preopterećeni. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ili bilo kim ko vam se dopada, ali nećete imati stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu vam se razuman rizik može isplatiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da ćete se osećati zaglavljeno. Ali ne brinite, to osećanje neće trajati. POSAO: Trpećete zbog nepoštenja osoba koje su iznad vas na hijerarhijskoj lestvici. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VAGA

LJUBAV: Odnos na granici ljubavi i prijateljstva. Možda ćete se osećati frustrirano zbog dešavanja u vašem ljubavnom životu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za to da imate moć nad osobom koja vam se dopada nego da se toj osobi zaista prepustite i volite. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost u toj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Želećete da se na neki način osigurate da ne biste bili povređeni, zbog čega ćete forsirati stvari. POSAO: Sumnjaćete u svoje sposobnosti jer ćete se suočiti sa izazovom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

JARAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalan odnos. Zbog toga ćete možda biti primorani da skrivate tu ljubav. POSAO: Problemi i blokada u tokovima novca. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Manje ćete brinuti o vašem ljubavnom životu, a više o nekim drugim sferama. POSAO: Mnogo ste ambiciozniji nego što ste spremni da priznate. Vaša genijalnost će danas doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete se nesrećno zaljubiti u nekoga ili će egzistencijalni problemi imati negativan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Nećete imati sreće sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Pesak u bubregu.