Autor: Informer.rs

04.06.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za utorak 4. jun! Vagama sledi svađa sa partnerom -Jednom znaku stižu ponude za posao!

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje: 

OVAN

LJUBAV: Ako ste već u vezi, nove prilike za ljubav mogle bi da naruše harmoniju odnosa. Možda ćete imati tajnu ljubav. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Biće napretka u komunikaciji sa partnerom, što će dovesti do poboljšanja situacije. POSAO: Stabilnost u oblasti karijere ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Pogoršanje. 

BLIZANCI 

LJUBAV: Može vas iznenaditi snaga vaših emocija. I inače umete da budete zaljubljivi, ali sada ste posebno romantični. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK 

LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte, ali vama treba vremena da se otvorite za druge. Ništa bitno se neće desiti. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV  

LJUBAV: Moguća su iznenađenja. Imaćete kontakt sa nekim ko će vas fascinirati. POSAO: Povoljan dan za svaku vrstu marketinga, posebno za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete nezadovoljni zbog nedostatka intenzivnijih emocija i strasti. POSAO: Vladaće blago pozitivan trend u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Problemi onima koji žive sa partnerom, jer neće biti mira u kući i moguće je da se posvađate. POSAO: Bićete puni ideja od kojih će sve biti u vezi s privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: U ovom periodu se u vaš život može vratiti osoba iz prošlosti ili će se pojaviti starija osobe kojoj ćete se dopasti. POSAO: Umanjen obim posla. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

STRELAC  

LJUBAV: Ako ste napravili promenu u ljubavnom životu u skoroj prošlosti, težićete povratku na staro. POSAO: Blokada u sferi karijere, moguće je pogoršanje uslova rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.
 

Informer

JARAC  

LJUBAV: Nemojte dopustiti da vam lične nesigurnosti pokvare priliku za ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Aritmija.

VODOLIJA  

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome s kim su male šanse da ikada ostvarite vezu. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Danas ćete uglavnom žaliti za prošlošću, za time kako su ljubavni odnosi nekada izgledali, o čemu ćete imati idealizovanu sliku. POSAO: Pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.