13.06.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 13. jun! Rakovima se nižu ljubavni problemi - Strelčevi moraju da povedu računa o zdravlju

OVAN

LJUBAV: Shvatićete da u ljubavi ne možete dobiti sve što želite i bićete frustrirani zbog toga. POSAO: Moguće je da ćete postići neki bitan dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan ili ćete doživeti zahlađenje u odnosu. POSAO: Vaša vrednost će biti prepoznata. Finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Bićete vrlo vitalni.

Informer

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas ćete zasijati šta god da radite. Zbog toga ćete steći obožavaoce. POSAO: Uspeh u grupnom radu i posebno ako se bavite društveno angažovanim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Bićete ophrvani negativnim emocijama i mračnim sumnjama. Problemi u ljubavnom životu. POSAO: Bićete previše impulsivni kada je trošenje novca u pitanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima, pa i sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou i zbog toga ćete postići izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za stabilan ljubavni život i emocionalnu sigurnost. POSAO: U ovoj sferi ćete doživeti izvesnu krizu ili negativnu promenu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA

LJUBAV: Moguće promene zbog opterećenosti nekim negativnim dešavanjima u drugim sferama. POSAO: Blokada posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete se nesrećno zaljubiti u nekoga s kim radite ili u nekoga ko vas uopšte ne primećuje. POSAO: Bez bitnih dešavanja u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je ćete naići na otpor porodice kada je u pitanju vaš izbor partnera. POSAO: Previše posla bi moglo da izazove zasićenje. ZDRAVLJE: Loš imunitet.

JARAC

LJUBAV: Mogući dramatični događaji. Nemojte dozvoliti da greške iz prošlosti negativno utiču na vašu sadašnjost. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Uspostavićete kontakt sa nekim novim ili nekim koga ste upoznali na društvenim mrežama. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Trenutno se premalo toga dešava u vašem ljubavnom životu. Nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Moguće kašnjenje novčanih sredstava koja očekujete. ZDRAVLJE: Slabije.