Autor: Informer.rs

21.06.2024.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Najveći prevaranti u horoskopu! Veruju i u svoje laži

Dovoljno je da znate da li su Lavovi, Ribe ili Blizanci, za koje astrolozi tvrde da su najskloniji lažima, piše "Brajtsajd".

RIBE

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i slavu. Ovaj znak je poznat po posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Nije im teško da izmišljaju priče. Tako dobro umeju da zavaraju okolinu, jer u svakoj njihovoj laži ima trunke istine, pa i sami veruju u svoje izmišljotine.

Informer

BLIZANCI

Blizanci će vas tako lako slagati kao da je to najprirodnija stvar na svetu. Očas posla će izigrati vaše poverenje i izdati vas. Oni ponekad ne znaju šta su kome i kada rekli, pa se lako i ofiraju. Ali dok vi shvatite šta se desilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina. Zbog svoje velike pričljivosti, hteli oni ili ne, ne mogu da sačuvaju tajnu. A kada je otkriju trećoj osobi, uvek je još malo začine. Oni ne izvrću istinu, oni se s njom poigravaju i ne daju joj da pokaže lice.

LAV

Lavu je neophodno da bude u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže, izmišlja i priču svede u svoju korist. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da niste bili u pravu. Ubediće vas da je crno belo i još će ispasti da u svemu tražite dlaku u jajetu. Čuvajte ih se.