Autor: Informer.rs

21.06.2024.

07:21

Foto: Shutterstock

Magazin

3 horoskopska znaka koja najduže žive! Brinu o ishrani, a najmanje se nerviraju

- Rođeni u ovim znacima najviše brinu o ishrani, fizičkoj aktivnosti, manje se nerviraju, pa zato i duže žive - kažu astrolozi.

Rak

Mnogi Rakovi dožive duboku starost jer vode zdrav život. Na to ih motiviše misao da požive što duže kako bi što duže bili pored svojih najmilijih i brinuli se o njima, jer Rakovi su izrazito porodični i brižni ljudi.

Devica

Device su dugovečne zahvaljujući urednom načinu života. Mnogim Devicama su pravilna ishrana i vežbanje stil života, pa one ne mogu da zamisle da žive drugačije. Rođeni u ovom znaku su prilično smirene osobe, a manje stresa znači i duži život.

Informer

Ovan

Od svih znakova u horoskopu Ovan ima najveću strast za životom. Reč je o izuzetno fizički i psihički snažnom znaku, a impulsivnost, po kojoj su poznati, sprečava nagomilavanje negativne energije. Hedonista je i večiti optimista. Uživa u svemu što radi.

Zanimljiva statistika

Da Rak, Devica i Ovan zaista žive najduže potvrđuje i lista najdugovečnijih ljudi na svetu koja se beleži od 1955. godine.
Među 59 osoba s liste, najviše ima osoba rođenih u znaku Raka (8), a slede Devica (7) i Ovan (7). Zanimljivo je i da je među njih 22 čak 18 žena, što potvrđuje i poznatu činjenicu da žene žive duže od muškaraca, te da je čak 11 osoba iz SAD, što se može objasniti visokim životnim standardom u toj državi.