Autor: Informer.rs

24.06.2024.

06:40

Foto: freepik

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 24. jun! Bikovima stiže nova ponuda za posao - Lavove više ne interesuje ljubav!

OVAN

LJUBAV: Nerealna očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim trenutnom situacijom u vašem ljubavnom životu. POSAO: Problemi u procesu rada ili modernizacija procesa rada. ZDRAVLJE: Solidno.


BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim ko vam je sasvim nov. POSAO: Danas lako možete finansijski prosperirati ili dobiti ponudu za posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.


BLIZANCI

LJUBAV: Mešaćete prijateljstvo i ljubav, jer trenutno niste zainteresovani za to da imate konvencionalnu vezu. POSAO: Prilika da iskoristite društvene veze u poslovnom životu. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vaše zdravlje.

Informer


RAK

LJUBAV: Lako možete ostvariti emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. Biće prisutna strast u odnosu, ali i ljubav. POSAO: Vodite računa kako baratate sredstvima. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.


LAV

LJUBAV: Danas ste okrenuti drugim stvarima u životu više nego ljubavi. Neće biti bitnih dešavanja u ovoj sferi. POSAO: Pre svega će vas interesovati to da ostvarite dobit od onoga što radite. ZDRAVLJE: Dobro.


DEVICA

LJUBAV: Nećete se previše baviti svojim ljubavnim životom, jer će biti mnogo dešavanja u drugim sferama života. POSAO: Moguća promena posla ili čak promena toka karijere. ZDRAVLJE: Dobro.


VAGA

LJUBAV: Već duže vreme pokušavate da uspostavite kontinuitet i harmoniju u vašem ljubavnom životu, ali vam to jednostavno ne uspeva. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u medijima. ZDRAVLJE: Napad alergije.

Informer


ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti neko sasvim drugačije iskustvo. Ovo može biti povoljan period za one koji traže nešto drugačije. POSAO: Isti, pomalo haotičan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.


STRELAC

LJUBAV: Moguć dobar provod, ali ne i nešto više od toga. Dan obećava uzbuđenje, ali ne i pravu ljubav. POSAO: Imaćete problema da nametnete svoj autoritet onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva ili sinusitis.


JARAC

LJUBAV: Možete ostvariti mentalnu, ali ne i emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napraviti poslovni dogovor, ali imajte u vidu to da će taj dogovor biti vrlo "klimav". ZDRAVLJE: Osetljiva probava.


VODOLIJA

LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte na društvenim mrežama i pomoću interneta. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave kreativnim zanimanjem, pogotovo grafičkim dizajnom. ZDRAVLJE: Bićete skloni infekcijama i povredama.


RIBE

LJUBAV: Moguć flert sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguće je impulsivno trošenje ili ulaganje. Vodite računa kako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.