Autor: Informer.rs

28.06.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 28. jun! Mesec u Ovnu donosi srećne vesti za 3 znaka

OVAN

LJUBAV: Nalazite se u periodu u kome će dosta toga biti odlučeno, pogotovo ako ste u dužoj vezi. POSAO: Raskid partnerstva ukoliko se bavite partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Bićete strastveni i zainteresovani za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Pomoć muške osobe u poslu. Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija.

Informer

BLIZANCI

LJUBAV: Neobavezni i prijateljski odnosi biće više po vašem ukusu. POSAO: Moguće je da ćete biti prezauzeti i zbog toga napraviti grešku. ZDRAVLJE: Nesanica.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život je prilično nestabilan u poslednje vreme. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine, kao i u svemu što ima veze sa nekretninama. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati romantično putovanje sa partnerom. POSAO: Dobar dan za samoprezentaciju i svaki marketing. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

DEVICA

LJUBAV: Može vas privući neko s kim radite, ali ta zainteresovanost će biti kratkog daha. POSAO: Uspešan rad u IT industriji. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko za koga već znate da ima problema da se obaveže u ljubavi. POSAO: Uspešan dan, pogotovo ako se bavite intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete strastveni, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život, ali neće uzrokovati bitniji razvoj događaja. POSAO: Moguće su pozitivne promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Harmonija u odnosu ili prilike za flert. POSAO: Moguća su veća novčana ulaganja i rizične investicije. Iznenadni dobitak ili prihod iz dva izvora. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete uživati u jednostavnim zadovoljstvima. Moguće je da ćete otpočeti zajednički život sa partnerom. POSAO: Novi posao ili novi projekat. ZDRAVLJE: Akutni bol.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Niste zainteresovani za jasno definisanu vezu, a ako ste već u jednoj, imaćete potrebu da to promenite. POSAO: Moguće su sjajne ideje, pogotovo onima u IT sektoru. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

LJUBAV: Partner će biti buntovan i teško će se uspostaviti bilo kakav konvencionalan odnos. POSAO: Možete dobiti novo zaposlenje ako ga tražite. ZDRAVLJE: Osetljivo.