Autor: Informer.rs

29.06.2024.

09:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 29. jun! Škorpijama nova poslovna ponuda, Strelčevi uspešni, a evo koga proganjaju problemi iz prošlosti

OVAN

LJUBAV: Imaćete potrebu da izrazite osećanja. Dobro slaganje sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete pokrenuti neki novi posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nervoza je unela razdor u vaš ljubavni odnos. Ovo je period u kome će vam biti lakše ako ste sami. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Informer

BLIZANCI

LJUBAV: Reči će biti oružje osvajanja i lako ćete uspostavljati bliskost sa drugima kroz komunikaciju. POSAO: Uspeh u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK

LJUBAV: Imaćete želju da započnete zajednički život sa izabranom osobom i o tome ćete mnogo razmišljati. POSAO: Možete očekivati da sve ide "kao po loju". ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi, zbog čega ćete tražiti osobu s kojom imate dobru hemiju. POSAO: Bavićete se finansijama. ZDRAVLJE: Odlično.

Informer

DEVICA

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti posao koji će vam to dozvoliti. ZDRAVLJE: Povreda.

VAGA

LJUBAV: Možda će stara ljubav postati aktuelna. U ovom periodu vas uzbuđuje sve što je poznato i blisko. POSAO: Problemi u vezi sa radom sa nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, a ako ste u vezi, sigurno ćete uživati u zajednički provedenom vremenu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Ljubavni život obećava veći broj prilika, ali i nemogućnost da uspostavite trajniji odnos sa bilo kim. POSAO: Puni ste samopouzdanja, zbog čega ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

JARAC

LJUBAV: Nećete imati problema da dobijete ono što želite, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere, moguća promena. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće je i da ćete provesti vreme zajedno. POSAO: Blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Emotivni problemi iz prošlosti će vas proganjati i rušiti harmoniju. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Slabije.