Autor: Informer.rs

06.07.2024.

09:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 6. jul! Vage u virtuelnoj vezi, a ovaj znak će dobiti novac na igrama na sreću

OVAN

LJUBAV: Danas će vladati pozitivna klima u vašem ljubavnom životu iako u ovom peiodu niste spremni da se obavežete. POSAO: Pozitivne promene u vezi posla.  ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV:  Današnji dan puno obećava kada je u pitanju ljubav. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri koje ćete sami inicirati. ZDRAVLJE: Prehlada grla i disajnih organa.

BLIZANCI

LJUBAV: Bilo je dosta nervoze u vašem ljubavnom životu u prethodnom periodu  i taj trend se nastavlja. POSAO: Uspeh u vezi bilo kakve kreativne delatnosti. Možete naći posao vezan za umetnost. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

RAK

LJUBAV: Možete doživeti flert ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada.  POSAO: Uspeh u svakoj usluđnoj delatnosti ili radu u industriji zabave. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja.

LAV 

LJUBAV: Možda ste previše usmereni na uspeh u karijeri da biste našli vremna za ljubav. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stoje stvari u ovoj oblasti, jer u poslednje vreme vam "cvetaju ruže". ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, ali izgleda ne zadugo. POSAO: Možete ostvariti dobitak ako igrate igre na sreću i pri svakom drugom riziku. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Možete ostvariti zanimljive kontakte ili održavait neku vrstu virtuelne veze. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Poboljšanje zdravstvenog stanja.

Informer

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt.  POSAO: Desiće se promene na radnom mestu, promene u procesu rada ili pak neke kadrovske izmene.  ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vaše zdravlje.

STRELAC

LJUBAV: Danas je posebno povoljan dan za harmoničan porodični život i uopšte zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle stabilizovati.  ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Informer

JARAC

LJUBAV: Rešićete probleme koji su nastali u prethodnom periodu I to će uneti optimizam u vaš odnos. POSAO: Uglavnom ćete biti skoncentrisani na putovanje I logistiku, a moguć je I manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će biti usmeren na karijeru, zbog čega će vas zapostaviti. POSAO: Možda ćete razmišljati o radu u inostranstvu, ili ćete naći posao kod inostranog poslodavca. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Nemate šansi za srtabinu ljubavnu vezu ali ćete imati dosta novih kontakata i flertova. POSAO:  Nalazite se u periodu povoljnom za posao. Vaše samopouzdanje je na visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.