12.07.2024.

19:00

Foto: shutetterstock

Magazin

Moćna simbolika broja 6! Točak sreće se okreće, numerolozi ovom broju predviđaju velike pare i bolje poslove

Pronađite balans između privatnog i poslovnog života i posvetite se stvarima koje vas ispunjavaju i čine srećnim. Dakle, univerzalni broj za jul 2024. godine je 6.

Univerzalni broj 6 i njegova značenja:

Ljubav i odnosi

Broj 6 je povezan sa ljubavlju, porodičnim vrednostima, harmonijom i odgovornošću. Ovaj mesec će biti povoljan za jačanje odnosa, bilo da se radi o romantičnim, porodičnim ili prijateljskim vezama. Mnogi će osećati potrebu da provode više vremena sa svojim bližnjima i rade na poboljšanju međuljudskih odnosa.

Dom i porodica

Fokus će biti na domaćem životu. To može uključivati uređenje doma, selidbe, ili jednostavno uživanje u vremenu provedenom kod kuće sa porodicom. Ovo je idealan period za rešavanje porodičnih problema i uspostavljanje stabilnosti.

Odgovornost i nesebičnost

Energija broja 6 donosi povećan osećaj odgovornosti prema drugima. Mnogi će se posvetiti humanitarnim aktivnostima, pomoći drugima i učiniti dobre dela. Nesebičnost i briga za druge će biti naglašeni.

Zdravlje

Briga o zdravlju, kako fizičkom tako i emocionalnom, biće važna tema. Vreme provedeno u prirodi, zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost će doprineti boljem osećaju. Takođe, rad na emocionalnoj ravnoteži i smanjenju stresa će biti od presudnog značaja.

Karijera i finansije

Iako broj 6 nije direktno povezan sa karijerom i finansijama, njegov uticaj može doneti stabilnost i ravnotežu u poslovnom životu. Fokus na timski rad i međuljudske odnose na poslu će doprineti produktivnosti i uspehu.

Informer

Energija šestice će različito delovati na bioritamske brojeve.

Broj 1

Mesec promena, očekujte neočekivano. Bez rizika nema dobitka.

Broj 2

Mesec koji donosi uvećanje finansija. Nekima bolji poslovi. Sreća svakako predstoji kroz svaki vid finansija.

Broj 3

Mesec u kom treba raščistiti sa prošlošću i mnoge stvari preseći, kako biste bili spremni za nove poduhvate.

Broj 4

Mesec novog početka, novog zaleta i energije. Sve što sada započnete, završiće se srećom i uspehom.

Broj 5

Mesec kada možete očekivati promene, neke mogu biti dobre, neke manje dobre, ali se točak sreće okreće, pa možete očekivati sudbinske promene na većini polja.

Informer

Broj 6

Mesec pokretanja, širenja i mesec u kom će ćete imati zaštitu kosmosa. Nekima selidba, nekima novi poslovi, nekima boljitak uopšteno, pa iskoristite ovaj mesec.

Broj 7

Mesec kada sve što je bilo zakočeno, pod stagnacijom, sada dobija epilog uspešnog razrešenja. Otežavajuću mesec, jer će vam se sudbinske stvari događati.

Broj 8

Mesec kretanja, komunikacije, druženja i neke nove lepršave energije, pa ga iskoristite za opuštanje i putovanja.

Broj 9

Mesec ljubavi, strasti, nekima veridba, nekima trudnoća, neki će pronaći svoju drugu polovinu i uopšteno mesec blagostanja i radosti.

Da bismo izračunali naš bioritamski broj, potrebno je da saberemo dan i mesec rođenja u svom datumu. Recimo, ako ste rođeni 12.8.1984. Sabirate samo dan i mesec rođenja: 1+2+8 = 11, zatim taj dvocifreni broj svodite na jednocifreni, jer uvek mora biti jednocifren i u tom slučaju vaš bioritamski broj je broj 2.