Autor: Informer.rs

09.07.2024.

06:40

Foto: Shuttetrstock

Magazin

Dnevni horoskop za utorak, 9. jul! Blizancima se smeši veza, jednom znaku se sprema promena koju nisu želeli!

OVAN

LJUBAV: Bilo bi dobro da budete manje takmičarski nastrojeni u odnosu sa partnerom. POSAO: Može se desiti da imate izvesnih finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Ako ste u vezi, možete imati problema zbog nekih tajnih simpatija koje gajite prema osobi koja nije vaš partner. POSAO: Imaćete uspeha u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć je ljubavni sastanak ili čak ulazak u vezu. Konačno ćete biti raspoloženi za to. POSAO: Povoljan dan da privučete pažnju na sebe i pokažete šta znate. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Srećne vesti i pozitivni događaji. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Manji problemi sa autoritetima. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

LAV

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje će imati pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Vaša popularnost će biti na vrhuncu, što možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Trenutna situacija obećava mnogo dobrog, ali od vas će zavisiti šta će na kraju ispasti od svega toga. POSAO: Rad u timu je nešto u čemu možete imati uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Možete dobiti dokaz ljubavi, a još je verovatnije da ćete vi takav dokaz nekome pružiti. POSAO: Mogući manji administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uzdržite se od preteranih reakcija. Moguća afera sa nekim s kim radite. POSAO: Radićete nešto što će vas ispuniti i u čemu ćete istinski uživati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete zabavnom događaju sa osobom koju volite. POSAO: Možete očekivati pozitivna dešavanja i promenu u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Bićete neodlučni jer će vam se dopasti više osoba. Ovo će posebno biti problem ako ste u vezi. POSAO: Može se desiti promena koju niste priželjkivali. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: U većem društvu ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Ulagaćete energiju u posao u vezi sa pisanjem i komunikacijom. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE

LJUBAV: Bićete okupirani drugim stvarima, ali ako ste već u vezi, možete da očekujete stabilnost. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.